Hospitalisatie

Na een operatie is een hospitalisatie van uw huisdier in Torhout in onze praktijk soms nodig. Bij een kleine ingreep kan het dier in de meeste gevallen de dag zelf nog naar huis. Bij grotere operaties is een hospitalisatie vaak aangewezen.

VERSCHILLENDE RUIMTES BESCHIKBAAR

Wij beschikken over twee hospitalisaties, met verschillende grote hondenhokken en kleinere kattenkooien. Onderkoelde patiënten kunnen op een verwarmde plaat gehouden worden of onder een warmtelamp. Eén van de hospitalisatieruimtes is volledig apart van de rest van het gebouw zodat deze kan dienen als isolatieruimte in geval van een besmettelijke aandoening.

HOE WORDT DE PRIJS VOOR EEN HOSPITALISATIE BEPAALD?

Bij ernstig zieke dieren en na zware operaties kan uw dier bij ons verblijven. Hiervoor wordt een vaste kost gerekend per dag voor de verzorging en de voeding. De medicatie en de medische handelingen die ondertussen gebeuren, zijn niet inbegrepen bij de dagprijs.

Voor bijkomende inlichtingen over de hospitalisatie van uw huisdier, kan u steeds contact opnemen met Dierenartsenpraktijk De Toren in Torhout.

Terug naar Kleine huisdieren